GREGOREEUO

Een perfecte combinatie van stijl en design

Gregoreuo-horloges worden vervaardigd met nauwgezette aandacht voor detail.

Ontdek de Gregoreuo-collectie van prestigieuze uurwerken met hoge precisie. Gregoreuo biedt een ruime keuze aan professionele en klassieke horlogemodellen voor alle polsen. Ontdek de ruime keuze aan Gregoreuo-horloges: een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

Pragma

horloges met een minimalistische en elegante stijl.

Onze geschiedenis

Gregoreuo, (van het Grieks: horloge) is een Belgisch merk opgericht door twee Afro-afstammelingen ondernemers: Ruben en Henoc Makiese. Gregoreuo is een gemeenschap die tot doel heeft anderen te verheffen in hun bestemming door te helpen Christus weer centraal te stellen in hun leven. Gregoreuo begeleidt, onderwijst en luistert naar zijn gemeenschap om haar voort te stuwen in de plannen van vrede en geluk die God voor iedereen heeft door middel van een levensstijl die alle christenen al dan niet toestaat te groeien door verankerd te zijn in bijbelse principes. Gregoreuo pleit voor waarden van authenticiteit, delen, mentorschap en welwillendheid.

Gregoreuo's uitnodiging is niet om te verschijnen, maar om in al zijn innerlijke en uiterlijke schoonheid te leven door 100% jezelf te zijn, op een authentieke manier,

#kijkjetijd.

Livraison gratuite

La livraison

vous est offerte

paiement sécurisé

Par carte Bancaire,

Paypal ou Apple Pay

service client

Assistance par emails 6j/7

réponse sous 24h

Retours faciles

14 jours pour changer

d'avis tout simplement !